De muziek vrienden van wijnbar aan zee tot 2013 3n het wijntheater!!!!

Paul Zijlstra

Eind jaren 70 en in de jaren 80,
was ik 'resident DJ' bij de clubs Tamberlain,
Stalker en Cecils.
Nu is de Wijnbar een heerlijke plek om mijn
vinyl weer voor tevoorschijn te halen.
Het is een prettige en ontspannen plek waar
de twee dingen die het leven simpelweg leuker maken: goede wijn en lekkere muziek, samen komen. Zo gevarieerd als de wijnkaart is ook mijn muziek keuze, een combinatie van bekend en verrassingen. Ik beperk me niet tot specifieke stijlen maar mijn uitgangspunt is altijd een bijdrage leveren aan de sfeer van het moment. Whatever it takes.
www.bulamusic.nl

Georgio Schultz

Ik vind het leuk om vinyl te draaien bij wijnbar aan zee... omdat het kan!..... Ik draai house classics, omdat er leuk publiek voor is uit die tijd, dus in het algemeen wat ouder publiek in de wijnbar aan zee. Het leuke van de wijnbar aan zee is het leuke intieme sfeertje dat er snel ontstaat, een soort huiskamer gevoel. Vooral door vriendelijkheid van het personeel, trekt dat ook weer goed volk aan. Kortom, een bijzondere ervaring na een bezoekje aan de wijnbar aan zee 'Nederlands kleinste strandpaviljoen, met grootste genot!'

Martijn Barkhuis (DJ Maestro)

Waarom ik Vinyl draai? Je vraagt me toch ook niet of je met cola of water doucht? Douchen doe je dus met water, draaien met echte platen en wijn drinken bij de Wijnbar aan Zee. Duidelijk!? Wanneer ik bij de wijnbaraanzee draai, daar ik Jazz!
www.digthis.nl

Robert Flapper

Ik werd al op jonge leeftijd geïnspireerd door soul, funk & jazz. De combinatie van live muziek met het elektronische van house bleek een gouden greep. Mijn levensmotto: ‘music makes you feel good’. De plaat die ik het liefst draai bij de wijnbaraanzee is Bryan Ferry&Roxy Music- Dance away.
www.robertfeelgood.com
www.soundcloud.com/robertfeelgood

Ruud van der Peijl

Erick Eerdhuijzen

Jeroen Balk (MC Buttslammer)

Jack Undercuver

Ulrik

Godert De Wit
Frank Dennis (frankie D)
Sander Strenger (Deejay Sanyi)
Sander van Mill (Anders Wolhar)
Bas Andrea
Puck Verdoes Ton de kruif (Dospalamos negras)
Dick Rietkerk Dik Onink
Mark Kommero (Cucu Zlice) Chris Souren
De Mooije Benjamin Dave (Dadadance) (Local daddys)

DJ TDK

Als kind was ik al in de weer van muziek en ook met plaatjes draaien. De liefde en passie voor vinyl is altijd gebleven, daarom vind ik het zo leuk om bij de wijnbar te draaien! Mijn muziekstijl is het beste te omschrijven als Mash met een stevige groovy clubsound.

Klik op de namen en ga zo naar de Facebook pagina van onze "muziekvrienden"


Delen op Facebook Delen op Twitter